Είσοδος Μελών | Εγγραφή Νέων Μελών | Καλάθι Αγορών | Αγαπημένα
products


Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτiρια

Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» δίνει, οικονομικά κίνητρα σε ιδιοκτήτες κατοικιών να τ’ αναβαθμίσουν ενεργειακά, προβαίνοντας σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, κατόπιν Ενεργειακής Επιθεώρησης από ειδικό πραγματογνώμονα, τον Ενεργειακό Επιθεωρητή.

Περισσότερα...

Θερμοψυκτική

Η Θερμοψυκτική ασχολείται με εμπορεία τοποθέτηση αλλά και το σέρβις κεντρικών και ατομικών θερμάνσεων, κεντρικά και οικιακά συστήματα κλιματισμού, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για εξαερισμούς επαγγελματικών χώρων καθώς και εγκαταστάσεις ηλιακών συστημάτων σε ξενοδοχεία, κάμπινγκ οικίες.
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη (ISO 9002), το οποίο είναι σε ισχύ για τις άνωθεν εργασίες και τον ποιοτικό έλεγχο. Παρέχουμε τακτικό service σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κάθε μηχανήματος.

 


 

Ηλιακος θερμοσιφωνας FL 160L 2E TAΡΑΤΣΑ

Το προϊόν είναι διαθέσιμο

Κατασκευαστής :  Maltezos
Κωδικός :  MALTEZOS

1.100,00 €   999,00 €
Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α


ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ
 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ
Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ΜΑΛΤΕΖΟΣ τύπου FL έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί με τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που διακρίνουν την βιομηχανία ΜΑΛΤΕΖΟΣ, ως πρωτοπόρο στον κλάδο των ανοξείδωτων ηλιακών θερμοσιφώνων. Ένα προϊόν που διασφαλίζει τον αγοραστή του με υψηλή απόδοση και διάρκεια ζωής για πολλά χρόνια.
 

Σχόλια Πελατών γι αυτό το προϊόν

Σε περίπτωση που μείνατε ικανοποιημένοι από την συναλλαγή σας με την εταιρία μας και το συγκεκριμένο προϊόν, παρακαλούμε γράψτε τα σχόλια σας.