Είσοδος Μελών | Εγγραφή Νέων Μελών | Καλάθι Αγορών | Αγαπημένα
productsPanasonic Aquarea Monoblock

Το προϊόν είναι διαθέσιμο


   0,00 €
Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α


Οι αντλίες θερμότητας αέρα — νερού AQUAREA της Panasonic κατασκευάζονται με την τεχνολογία inverter. Η τεχνολογία inverter προσαρμόζει την αποδιδόμενη ισχύ της αντλίας ανάλογα με την πραγματική ζήτηση της εγκατάστασης. Ανάλογα με τη μέγιστη θερμοκρασία εξόδου νερού, χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες :
α) χαμηλών θερμοκρασιών (55º C). Ειδικές για ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης και δροσισμού, fan coils για θέρμανση και ψύξη καθώς και για θερμαντικά σώματα χαμηλών θερμοκρασιών
β) υψηλών θερμοκρασιών (65º C). Ειδικές για θερμαντικά σώματα υψηλών
θερμοκρασιών και fan coils για θέρμανση.
Προσφέρονται σε τύπους monoblock (μίας εξωτερικής μονάδας), αλλά και
split (μίας εξωτερικής μονάδας και μίας εσωτερικής υδραυλικής μονάδας).
Ο υψηλός βαθμός απόδοσης της αντλίας COP έως 4,67 προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας έως 80% στις δαπάνες θέρμανσης σε σύγκριση με τα υπόλοιπα θερμαντικά μέσα.
Με αθόρυβη λειτουργία, δημιουργούν τέλεια άνεση ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες μέχρι-15°C.
Όλες οι λειτουργίες των αντλιών θερμότητας AQUAREA της Panasonic ελέγχονται εύκολα από εσωτερικό τηλεχειριστήριο 27 διαφορετικών προγραμματισμών όπως :
ηλεκτρονική αντιστάθμιση καιρού για οικονομικότερη διαχείριση της θέρμανσης/δροσισμού ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες.
Όλοι οι τύποι των αντλιών διατίθενται σε 3 μεγέθη : 9 kW, 12 kW, 16 kW.

Σχόλια Πελατών γι αυτό το προϊόν

Σε περίπτωση που μείνατε ικανοποιημένοι από την συναλλαγή σας με την εταιρία μας και το συγκεκριμένο προϊόν, παρακαλούμε γράψτε τα σχόλια σας.